Lorries TM15

37,320kr ex. moms

Maskintransport /maskintrailer

  • Lämplig för t.ex. Kubota K008-3 och U10-3
  • Med lastramp
  • Ledbelysning

Pris: 37.320:- ex moms
          46.650 inkl. moms

Kontakta oss

Slut i lager

Artikelnr: EL70010 Kategorier: , ,

Beskrivning

Totalvikt: 1500 kg
Lastkapacitet: 1155 kg
Tjänstevikt: 345 kg
Flakmått: B: 1404mm, L: 2530mm

Vinterdäck 185R14C

En släpvagn för speciella uppgifter!

TM15-modellen har en totalvikt på 1500 kg. Den kan bära laster upp till 1155 kg, med en längd på cirka 2,5 och en bredd på 1,4 meter. Släpvagnens dragstång är en integrerad del av ramen, vilket påverkar hela konstruktionens stabilitet och hållbarhet. Släpvagnens design har utformats så att lastning av alla maskiner och fordon maximeras. Den fasta rampen, som du kan fälla in, är till hjälp i detta, och dess ytterligare fördel är den lilla lutningsvinkeln. Lastad utrustning kan spännas fast med åtta handtag på släpets sidor. Dessutom säkerställer golvet, vattentätt och halkskyddad plywood, säker transport.
SOLID KONSTRUKTION
Konstruktionen av TM15, släpvagnen för transport av fordon och maskiner är extremt hållbar och motståndskraftig mot yttre faktorer. Elementen skyddas mot korrosion genom varmförzinkning, vilket ytterligare ökar dess motståndskraft mot friktion och stötar.

En påskjutsbroms används för att bromsa och medan du stannar – en parkeringsbroms. Den första lösningen förkortar avsevärt bromssträckan för hela släpvagnen, vilket har en mycket positiv effekt på körsäkerheten. Parkeringsbromsen skyddar i sin tur släpvagnen på parkeringen. Massiva släphandtag för släpvagnen säkerställer säkerheten för den transporterade lasten.

UTRUSTNING
När du köper släpvagnen för transport av fordon och maskiner, TM15-modellen, får kunden ett stödhjul och laststöd som standard. Dessutom kan den eftermonteras med ett reservhjul med montering och LED-baklyktor.