Nya Kubota RT280-2 är den perfekta maskinen för snöröjning.
Just nu erbjuder vi hyrköp under en begränsad period där du får den nya RT280-2 utrustad med vikplog, planerskopa och pallgafflar.

Du bestämmer själv om du vill köpa loss maskinen under uthyrningsperioden och erhålla 75% av den betalda hyran i rabatt.

Med en tipplast på 1600 kg och en topphastighet av 30 km/h är RT280-2 en stark midjestyrd hjullastare för underhåll i vinter och är stark nog för att klara tunga laster.
Kubota RT280-2 har uppdaterad hyttmiljö och design. Den nya dieselmotorn från Kubota uppfyller de nya emissionskraven för steg V.

Kampanjen gäller fram till den 18 December eller så långt lagret räcker, vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella felskrivningar.

Utrustning
Däck: 31×15.5-15 TR-06, skärmbreddare, 2st dubbelverkande uttag fram, varningsljus, trafikljus & backspeglar, backvarnare, 2 X 62kg motvikt, trima/SMS. ABAX spårsändare, radio, brandsläckare. Vikplog, pallgafflar och planerskopa.
Läs mer om RT280-2 här

Kontakta oss för mer information!

Vid avbetalning: 20% kontantinsats. Baserad på 72 månaders avbetalning. Räntan sätts vid avtalets början och kan ändras med Stibor.