Skip to main content

Eson Trading söker en verkstadsansvarig
Nu söker vi en kollega till vår verkstad i Kåge. Tjänsten passar dig som har lång erfarenhet av el, hydraulik och mekanik och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

Om företaget
Eson Trading är ett företag med stark familjär känsla. Vi köper, säljer och servar entreprenadmaskiner i våra lokaler i Kåge. Vi är återförsäljare av Kubota och Mecalac samt svenska generalagenten för Vama. Eson Trading grundades år 2000 och har idag 7 medarbetare och omsätter ca 32 miljoner kronor.

Arbetsuppgifter
Som verkstadsansvarig kommer du ha övergripande ansvar för planering av jobb, skapa arbetsordrar och viss fakturering. Skruvning på plats i verkstad men även vid vissa tillfällen i fält. I jobbet ingår en stor del kundkontakt och även support.

Då vi är ett litet företag så hjälps vi åt för att bemöta och hjälpa våra kunder på bästa sätt, detta innebär att andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Din bakgrund
En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är strukturerad, lyhörd och flexibel men också att du är serviceinriktad i arbetet då du kommer att ha många externa kontakter.

Krav: Erfarenhet av hydraulik, elektronik och god datavana. B körkort

Meriterande: Erfarenhet av lackering
BE körkort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.

Tjänsten är 100% med start omgående eller enl. överenskommelse.

Skicka CV och personligt brev till:
jorgen@esontrading.com
Har du frågor ang. tjänsten, ring Jörgen 070-66 10 011

(Vi anställer så fort vi hittar rätt person)