GARANTIER & ABAX

GARANTI

Kubota Grävmaskiner, Kubota Hjullastare och Engcon tiltrotatorer

När du investerar i en ny grävmaskin eller hjullastare från oss får du inte bara högkvalitativa maskiner, utan också tryggheten med vår oslagbara garanti. Vi erbjuder en imponerande 3-årig garanti med obegränsade driftstimmar. Den enda förutsättningen för att dra full nytta av denna förmån är att maskinen regelbundet underhålls med Kubotas originaldelar av en auktoriserad serviceverkstad.

Vår treåriga garanti ger inte bara lugn och ro, utan understryker också vår övertygelse om kvaliteten och hållbarheten hos Kubotas grävmaskiner och hjullastare. Vi strävar efter att säkerställa att din arbetsutrustning är pålitlig och presterar på topp under hela garantiperioden. För att bevara maskinens optimala prestanda krävs att service och underhåll utförs av erfarna och auktoriserade tekniker med Kubotas originaldelar.

Vi är stolta över att erbjuda dig inte bara pålitliga maskiner utan också en förlängd period av trygghet och service. Med vårt dedikerade team av erfarna tekniker och Kubotas högkvalitativa originaldelar kan du vara säker på att din investering är i de bästa händerna. Välj oss för en pålitlig och långsiktig lösning för dina bygg- och anläggningsbehov.

Garantivillkor

Kubota erbjuder en omfattande garanti för sina arbetsmaskiner för att säkerställa kundernas tillfredsställelse och trygghet. Här är en översikt över våra garantivillkor:

  1. Kubotadumpers: 3 år/2000 timmar Vid köp av Kubotadumpers får du en robust 3-årig garanti eller upp till 2000 driftstimmar, vilket som inträffar först. Detta understryker vår tilltro till maskinernas prestanda och pålitlighet.

  2. Teleskoplastare: 3 år/obegränade timmar För våra teleskoplastare erbjuder vi en imponerande 3-årig garanti med obegränsade driftstimmar. Detta ger dig långvarig trygghet och visar på kvaliteten hos Kubotas teleskoplastarteknik.

  3. Utbytesmotorer: 1 år/obegränsade timmar Kubota garanterar utbytesmotorers prestanda med en 1-årig garanti och obegränsade driftstimmar. Vi är övertygade om motorns kvalitet och tillförlitlighet.

  4. Övrig påbyggnadsutrustning: 1 år För övriga påbyggnadsutrustningar erbjuder vi en 1-årig garanti för att säkerställa att alla dina arbetsbehov möts med högsta kvalitet och pålitlighet.

  5. Batteri: 3 månader Kubotas batterigaranti sträcker sig över en period av 3 månader, vilket ger dig snabb och effektiv support för att hålla din utrustning i toppskick.

  6. Reservdelar: 1 år vid montering av auktoriserad Kubotaverkstad Vid montering av reservdelar genom en auktoriserad Kubotaverkstad får du en omfattande 1-årig garanti för att säkerställa att alla reparationer och utbyten uppfyller våra höga standarder.

  7. Reservdelar: 6 månader vid montering av kund Om du väljer att själv montera reservdelar ger vi dig en 6-månaders garanti för att stödja dina egna underhållsinsatser och säkerställa långvarig prestanda.

Dessa garantivillkor visar Kubotas åtagande att erbjuda högkvalitativa arbetsmaskiner och stödja våra kunder genom hela maskinernas livslängd.

ABAX - Spårsändare

ABAX villkor

ABAX villkor

Gratis abonnemang (tills vidare) på nya Kubota som börjar att gälla när maskinen levereras till kund.
Önskar du avsluta ditt abonnemang? Maila företag/namn, maskinmodell samt chassinr (5 siffror) till info@esontrading.com

Avslutar du ditt abonnemang och vill senare starta upp ett nytt, kommer det kosta 1500:- / år.

INLOGGNING

Har du inte fått inloggning? Skicka dessa uppgifter till;
info@esontrading.com eller 070-66 10 072

  • Namn på företaget som maskinen är skriven på
  • Mobilnummer till den som ska ha inloggning
  • Mail till den som ska ha inloggning

När du fått ett aktiverings SMS / mail kan du logga in via datorn på www.abax.com eller logga in i webbläsaren i din smartphone. Där kan du se vart din maskin befinner sig och även se när det är dags för service.

(För att få aviseringar om service till mail/mobil måste du aktivera det på ditt konto.
Tryck på klockan längst upp till höger -> ”Varningsinställningar” -> Besiktningsvarning. Fyll i dina uppgifter. (Skriv mobilnr med landskod 046, t.ex. 046701234567)

Du kan ställa in hur många timmar i förväg du får en notis om service. Gå då in på ”Equipment Control” längst upp till vänster sen ”Utrustning”. Tryck på maskinen. Det kommer då upp en ruta, tryck på ”Service”. Fyll då i under ”Varningar för nästa service (timmar).

GEO-FENCE

Du kan lägga in ett Geofence-område, det innebär att du kan bestämma ett område som din maskin får röra sin inom. Om maskinen lämnar eller ankommer till området så blir du varnad om detta.

För att få varningar/aviseringar:
Tryck på ”Map” till vänster i svarta fältet. Tryck sedan på ”Geofences” längst upp i det grå fältet på vänster sida i bild.
Tryck sedan på geofence symbolen längst ner på kartan.
Rita ett område på kartan runt maskinen. Dubbelklicka på sista punkten när du är nöjd med området.
Ange önskat namn på området du nyss ritade in. Tryck ”SPARA”.

Vill du ha en notis om maskinen lämnar eller anländer till området, tryck på ”Lägg till notis”
Om du lägger till mobilnummer måste det vara med landskod, t.ex. +46701234567

Tryck sedan på gröna cirkeln med ett plus och SPARA.

I normalt läge rapporterar enheten giltiga GPS-positioner varje timme när den är igång och var 24: e timme när den är stillastående.

OBS VIKTIGT!  ABAX abonnemanget är personligt skrivet på dig .

Väljer du att sälja maskinen och den nya ägaren vill behålla abonnemang på ABAX så måste du rapporter den nya ägarens namn, mobilnummer och mailadress.
Vill den nya ägaren inte ha abonnemanget så måste du avsluta det genom att maila:
info@esontrading.com eller SMS.a 070-66 10 072.