Kubota KX085-5

Begär offert för prisuppgift

Kubota KX085-5: Mästare i Mångsidighet och Komfort

Upptäck Kubota KX085-5, en minigrävare som förkroppsligar pålitlighet och imponerande arbetskapacitet. Med en avancerad motor och ett robust hydraulsystem är denna maskin designad för att leverera på hög nivå. Den förbättrade hytten erbjuder en ny nivå av komfort med generöst benutrymme och ett deluxe-säte, skapade för att göra långa arbetsdagar lätta och bekväma.

Framstående Egenskaper:

  • Avancerad Motor och Hydraulsystem: Kubotas pålitliga motor och robusta hydraulsystem ger en mångsidig arbetskapacitet för att möta kraven i olika arbetsmiljöer.
  • 7-tums LCD-skärm: Den nya LCD-skärmen på 7 tum underlättar navigering och främjar effektivt arbete, vilket ger ökad användarvänlighet och produktivitet.
  • Anpassningsbart Pumptryck: Kubotas LS-system möjliggör enkel anpassning av pumptrycket efter lasttrycket, vilket ger optimal prestanda och bränsleeffektivitet.
  • LED-lampor för Ökad Säkerhet: Implementeringen av nya LED-lampor ökar säkerheten genom att automatiskt släckas 30 sekunder till 2 minuter efter att maskinen stängs av.

Förmånliga Fördelar:

  • 3 Års Garanti: Få total trygghet med 3 års garanti vid köp av en ny Kubota, utan timbegränsning.
  • Tillbehör enligt Dina Önskemål: Anpassa din maskin med tillbehör som passar dina specifika behov och arbetsuppgifter.
  • Svensk Instruktionsbok och CE-märkning: Levereras med svensk instruktionsbok och CE-märkning för fullständig överensstämmelse och enkel användning.
  • Finansiering och Billig Frakt: Erbjuder finansiering till marknadens lägsta räntor och möjlighet till billig frakt.

Öppna/ladda ner produktblad (PDF) för ytterligare detaljer.

Utforska det breda användningsområdet för Kubota KX085-5 och upptäck varför vi är din pålitliga partner för kvalitetsmaskiner. Säljs via svenska generalagenten Maskino med servicepartners i Ångermanland, Västerbotten, Norrbotten och Lappland.

Begär offert
Beskrivning

Kubota KX085-5: Avancerad Minigrävare för Mångsidig Arbetskapacitet

KX085-5 är utrustad med Kubotas avancerade motor och ett robust hydraulsystem, vilket garanterar pålitlighet och möjliggör en imponerande mångsidig arbetskapacitet. Den nya 7-tums LCD-skärmen förenklar navigeringen och främjar effektivt arbete i den förbättrade hytten, som erbjuder generöst benutrymme och ett deluxe-säte för oöverträffad komfort. Med Kubotas LS-system kan pumptrycket enkelt anpassas efter lasttrycket, vilket ger optimal prestanda för varje uppgift. Vi har dessutom implementerat nya LED-lampor som automatiskt släcks 30 sekunder till 2 minuter efter att maskinen stängs av, vilket ökar säkerheten på arbetsplatsen.

Teknisk Specifikation:

  • Effekt: Imponerande 63,2 hk (46 kW) för kraftfull prestanda.
  • Larvbredd (mm): 450 för stabilitet och smidig navigering.
  • Maskinbredd (mm): 2200 för enkel passning i olika arbetsmiljöer.
  • Max Grävradie (mm): 4600 för ökad räckvidd och effektivitet.
  • Vikt (kg): 8467 för en balanserad och stabil arbetsplattform.

Öppna/ladda ner produktblad (PDF) för ytterligare detaljer.

Kubota KX085-5 är det perfekta valet för dig som söker en kompakt och kraftfull minigrävare med avancerade funktioner för att möta de krävande behoven inom olika arbetsområden.

Ytterligare information
Vikt Anger Maskinens vikt 8467 kg
Motoreffekt Anger motorns effekt
Maskinbredd Maskinens bredd 2200 mm
Räckvidd Från centrum av maskinen till skopkant 6840 mm
Hastighet Anger maximal hastighet
Frakt & leverans

HUR FRAKTAS MINA VAROR?

Vi strävar efter att erbjuda er en sömlös och personligt anpassad leveransupplevelse. För att möta olika behov och preferenser erbjuder vi flera leveransalternativ som du kan välja mellan i kassan.

VÅRA PARTNERS

  • DHL
  • Schenker
  • Bussgods

Våra samarbetspartners, såsom DHL, Schenker & Bussgods möjliggör snabba och tillförlitliga leveranser över olika storlekar och viktklasser. För den som föredrar en mer personlig touch eller är lokalt baserade erbjuder vi möjligheten att själv hämta upp din beställning hos oss i Kåge. 

Vid kassan kommer du att erbjudas olika alternativ baserat på dina produkters storlek, vikt och värde. På så sätt kan du anpassa din leverans för att passa dina unika behov och önskemål. Vi är här för att göra din köpupplevelse så bekväm som möjligt, och vi tackar för att du väljer oss som din leverantör. Oavsett vilket alternativ du väljer ser vi fram emot att leverera dina produkter till dig på ett sätt som passar dig bäst.